NorTent aluminium teltplugger

NorTent aluminium teltplugger

144,00 NOK

(ekskl. mva.)

Veil. salgspris 144,00 NOK (ekskl. mva.)

Ingen produktomtale

Man kommer ofte hjem fra tur med ferre plugger enn man reiste ut med. Eller at man rett og slett bare ønsker å supplere med ekstra plugger til utstyret. NorTent aluminiums plugger i aluminium er laget av en aluminiumslegering som fremmer de riktige egenskapene til teltplugger. En teltplugg skal være sterk. ,tåle mye stress, men samtidig være noe fleksibel slik at den bøyer seg i stedet for å brekke rett av ved for høyt stress.

Lagerstatus: På lager
stk.

Man kommer ofte hjem fra tur med ferre plugger enn man reiste ut med. Eller at man rett og slett bare ønsker å supplere med ekstra plugger til utstyret. NorTent aluminiums plugger i aluminium er laget av en aluminiumslegering som fremmer de riktige egenskapene til teltplugger. En teltplugg skal være sterk. ,tåle mye stress, men samtidig være noe fleksibel slik at den bøyer seg i stedet for å brekke rett av ved for høyt stress. Våre teltplugger er derfor laget av en aluminiumslegering i 7000 serien. Dette er kanskje markedets sterkeste aluminiumslegering der vår legering har en grad av aluminium på 7001. Dette er en grad av aluminium som fremmer det vi mener er viktige egenskaper til en teltplugg. Sterk, men samtid noe fleksibel.

 

Vi har festet en snor i hver eneste telplugg slik at disse skal være enklere å dra opp av jorda. I denne hendige pakkeposen er det 10 teltplugger

 

Spsifikasjoner:

  • Grad aluminium:7001
  • Antall: Y-peg 10 stk.
  • Lengde: 18 cm
  • Vekt med snor: 13 gram

 

 

Andre kunder har også kjøpt